MULAKAN DENGAN

Kamus Percuma

kata atau frase:

kamus online: terjemah dari bahasa indonesia ke bahasa inggris atau sebaliknya, dan juga dari bahasa inggris ke bahasa inggris on-line.

Saturday, February 25, 2012

PM BAKAL BUAT PENGUMUMAN

NAJIB BAKAL BUAT PENGUMUMAN YANG ADIL DAN SAKSAMA BAGI PENJAWAT AWAM

PUTRAJAYA, 23 Feb (Bernama) -- Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Abdul Razak dijangka membuat pengumuman yang adil dan saksama berkaitan perkhidmatan awam, termasuk mengenai Skim Saraan Malaysia (SSM) dan Skim Saraan Baru Perkhidmatan Awam (SBPA).

Perkara itu dinyatakan Presiden Kesatuan Pekerja-Pekerja Dalam Perkhidmatan Awam (Cuepacs) Datuk Omar Osman selepas mengadakan pertemuan 45 minit dengan Perdana Menteri di pejabatnya di sini hari ini.

Pertemuan itu turut dihadiri Ketua Setiausaha Negara Tan Sri Mohd Sidek Hassan.

"Perkara itu akan diumumkan dalam waktu terdekat dan dijangka memberikan keadilan dan kebaikan untuk semua penjawat awam," katanya kepada pemberita tanpa mengulas lanjut mengenai perkara yang bakal diumumkan itu.

Omar berkata Cuepacs sendiri akan menyambut baik apa sahaja perkara yang bakal diumumkan serta mengucapkan terima kasih di atas kesudian serta kesediaan Perdana Menteri untuk mengadakan perbincangan dan mendengar cadangan demi kebaikan penjawat awam.

"Pertemuan hari ini menyentuh mengenai secara keseluruhan apa tuntutan serta pandangan yang dikemukakan Cuepacs selama ini berhubung permasalahan penjawat awam termasuk mengenai isu SBPA," katanya.

Omar berkata Perdana Menteri turut menyatakan kesediaan untuk menghadiri perhimpunan besar-besaran yang akan mengumpul seramai 15,000 penjawat awam yang akan diadakan di Stadium Bukit Jalil pada 12 Mac depan.

SUMBER

Wednesday, February 22, 2012

Ramuan utama Monavie



1. ACAI (Ramuan Utama Monavie – Buah terbaik di dunia)
- Membantu dan Merangsang Sistem Imun & metabolisme
- Membantu dan menghalang pembekuan darah
- Menjaga kolestrol yang baik dan mencegah penyakit jantung
- Membantu dan mengurangkan berat badan/melawan obesiti
- Membaiki sistem penghadaman
- Mengurangkan rasa sakit dan ketidakselesaan
- Memperbaiki penglihatan
- Menggalakkan tidur yang lena dan sihat
2. Buah Anggur Putih
- Buah anggur yang beraneka jenis warna


Sunday, February 12, 2012

Monavie

Lama tak update blog aku nih..... Aku nak mula dengan monavie - merah nih... sebenarnya aku dah 2 bulan kenal monavie ni. aku buat tak kisah je... selepas aku dapat tahu kesan yang positif daripada keluargaku sendiri, aku mula meminumnya setiap hari bermula hari ini. Jiran aku tuh kencing manis, jari dah hitam kesan kencing manis tu...selepas minum monavie ni selama 2 minggu, kencing manisnya tiada...tu yang aku terpegun dengan produk jus monavie ni (dengan izin Allah). Begitu juga dengan keluargaku. Kawan aku yang strok tak dapat pegang apa2...boleh pegang benda selepas menagmbil produk monavie ni (dgn izin Allah). Banyak lagi aku degar kelebihan produk mopnavie ni....

Antaranya:

Aku belilah beberapa botol..sesiapa yang nak, aku nak jual murah je....nak kongsi sama-sama:
sebotol aku jual RM99.00(ungu) - murah tuh...biasa rm120.00 (dah untung rm21.00). MERAH pulak RM109.00 - biasa RM135.00
Call lah aku sesiapa nak!! memang berkhasiat... No tel ada atas blog aku nih...